• level
  • Facebook - Black Circle

FELVÉTELVEZETŐ/LOCATION MANAGER

A felvételvezető a gyártásvezető közvetlen munkatársa. A gyártáselőkészítés során a felvételvezető a rendezővel és a látványtervezővel szorosan együttműködve próbálja megtalálni az ideális forgatási helyszíneket, ebben, ha szükséges, több helyszínkereső (location scout) segíti. A felvételvezető felelős a kiválasztott helyszínek forgatáshoz szükséges feltételeinek biztosításáért, így többek között: beszerzi a forgatáshoz szükséges engedélyeket (pl. önkormányzattól, rendőrségtől), megegyezik a bérleti díjban, gondoskodik a parkolásról, az áramellátásról, a zajcsökkentésről stb. A forgatás megkezdését követően a felvételvezető irányítja a helyszínek logisztikáját, valamint ő felel a szabályok betartásáért és a biztonságért.

 

A Nemzeti Filmintézet célja a filmszakmában keletkezett hiányszakmák betöltése, emiatt támogatja jelentős mértékben a felvételvezető/location manager szakma oktatását.

Ha bejutsz tanfolyamunkra, regisztrálhatsz a http://filmesgyakornok.hu weboldalra, ahol a képzés sikeres elvégzését követően gyakorlati lehetőséget, magyar és nemzetközi produkciókban munkalehetőséget kínálnak fel számodra.

Feltételek:

 

Érettségi vizsga

Középfoknak megfelelő angol nyelvtudás

Számítógépes ismeretek

Érdeklődés a filmszakma iránt

 

A képzésre nem automatikus a bejutás, felvételi beszélgetés előzi meg.

 

Felvételi beszélgetés:

2020. 10. 17.

 

Megfelelő jelentkezés esetén 2020. október 26.-án szombaton lesz az első oktatási nap.

 

 

A tanfolyam helye:

 

Zuglói Cserepesház XIV. ker. Vezér u. 28/b ( IKEA mögött )

 

A tanfolyam időtartama: 9 hónap

 

Elméleti oktatás heti 1 alkalom, szombat délelőtt 4 óra, a gyakorlati oktatás előre egyeztetett időpontokban történik.

A képzésen való részvétel feltétele: sikeres felvételi elbeszélgetés, tanulmányi szerződés megkötése, a tandíj befizetése, regisztráció a filmesgyakornok programban

 

A képzés támogatott, de nem ingyenes.

A képzési díj: 140.000 Ft

Rendkívüli esetben részletfizetési kedvezmény adható.

 

 

A képzés elméleti és gyakorlati vizsgával zárul, Az órákon jelenléti ív van, az elméleti óráktól 10 % hiányzás a megengedett.

Jelentkezz mielőbb!

|